Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Thursday, July 28, 2011

My Believers ♥

They always behind me, stay back of me and they trust me. I Love You guyss, takde korang aku maybe lemah. takde korang aku maybe jadi teruk, takde korang aku maybe seorang yang tak pandai buat pilihan :)

So, nak cerita sekarang nie bahawa pada bulan 7 nie kebanyakkan ramai yang break dengan couple dyeorang. Tidak jugak ketinggalan saya ni :) So, IM SINGLE ! malas nak cter apa sebab, malas nak cakap banyak sebab benda dah lepas tak payah lahh nak ungkit. HAHA tak minat lah ungkit ungkit lah kalau dah setel. KALAU lah ;D haha aku nak tayang and nak cter sket apa yang mmber mmber aku dah tolong aku semasa perjalanan SINGLE aku.


                                                            http://www.facebook.com/profile.php?id=100000596273588
(Mamat nie, dah banyak berkorban untuk aku. memang sanggup hidup mati dengan aku. Tak tahu nak cakap apa. memang apa apa kes, dia banyak backup aku sebab dia percaya aku. Aku agak je lah dia percaya aku. Dia banyak bagi dekat support dekat aku. Dia cakap apa yang terbaik untuk aku, terbaik untuk dia jugak. Dia hormat semua keputusan muktamad aku. Dia sanggup dikutuk orang disebabkan backup aku punya pasal. HAHA thanks brother ♥ )


                                                         http://www.facebook.com/profile.php?id=100000844821861
(Haa, dia ni anak patung aku ;D Yapp, dia ni pun banyak gila support aku and pernah marah aku sebab aku break dengan sidia :) Then lepas aku story dekat dia, baru dia faham. Aku percaya dia boleh faham aku sebab dia entahh. Aku rasa dia macam someone yang selalu je ada dugaan dalam hidup dia and dia boleh hadapi semua masalah dia. Tabeekkk sekaliiiii ! hahaha dia pun banyak bagi nasihat dekat akuu, dia try cari jalan untuk akuu. kadang kadang cara jalan dia bagi dekat aku pun merepek jugak tapi ada yang boleh pakai. kadang kadang ada cara dia yang aku ikot jugak. HAHA. Thanks patong ♥ ) 


                                                            http://www.facebook.com/profile.php?id=100001892520540
(Makcik ni plak, memang aku tabeeekkk pengakapppp lahh ! yer, aku akui dia tere dalam bab bab in relationship nie, EXPERT lah omputih cakap. So, kalau aku dah lemah sangat sangat, aku cter dekat diaa. and yes jawapan yang dia bagi dekat aku, nasihat dia semua aku boleh terima dan aku guna pakai. Dia ni nampak je prempuan tapi dia ni pun sanggup susah senang dengan aku bila aku ada problem. Dia ni memang apa apa backup aku kaw kaw punyaa. kalau aku sakit hati, dia pulak over bebel sorang. HAHA bagus mu nie. Thanks Sistah ♥ )


                                                                          http://www.facebook.com/ShefaNabilaa
(Okay, yang ni pun support aku jugak. Dia faham aku dan dia seorang yang memahami :) act dia tak bagi aku sound orang prempuann, HAHA dia support aku dengan cakap Allah selalu ada bersama dengan orang dalam kesusahan. Aku sedih, dia sedih. Agak nyer lahh. HAHA Thanks Mrs.Nasrul ♥ )


                                                          http://www.facebook.com/profile.php?id=100001258427730
(HAHA, my junior. Muda setahun dari aku, dia tolong aku jadi orang tengahh. disebabkan dia aku banyak tahu story sebenar. Toche Toche ! Banyak nak cter pasal budak ni sebenarnyer. tapi kang tulis, terkantoi plak. So, biar aku dengan dia je lah tahu. Yang tahu, tahu lahh. Yang tak tahu tayah sebok nak tahu. HAHA Thanks Junior ♥ )


                                                         http://www.facebook.com/profile.php?id=100001462331704
(wao ! Brother besar KRS ! haha, aku pun baru kenal dia. tapi aku tak sangka bila dia dapat tahu aku ada problem, dia terus tolong support aku. bagi nasihat dekat aku. Aku macam tak percaya jugak lahh dia cara pasal aku jugak. HAHAHA kelakar plak rasa. Aku percaya dekat diaa sebab dia pun selalu ada dekat belakang aku. Dia tolong aku, aku tolong dia balek. haha Thanks Budak Besar ♥ )


                                                                            http://www.facebook.com/naisyarosli
(Haa ! Si HIDUNG TERBANG ! HAHAHAHAHA, dia caring tau ? aku sampai je sekolah dia mesti akan tanya " Awak macam mana dengan sidia ? dah okay ke ? cter lah cepat. Ketiak saya dah basah nie " HAHA yang ketiak tu saje je aku tambah tambah. dia memang caring gilaaaaaaaa. tak tahu nak cakap macam mana. Kalau boleh setiap masa nak tanya khabar pasal aku padahal dia duduk belakang aku je dalam kelas -_- aku jadi hilang semua stress aku sebab aku tolong nasihat dia. bukan dia nasihat aku. HAHA aku tak tahu kenapa. bila aku nasihat dia, aku jadi tenanggg jee. jadi lembut je hati aku tapi setiap kali dia nasihat aku, hati aku jadi keras balek. HAHAHA dia tak backup mana mana dalam kes aku, tapi kadang kadang nampak macam dia backup belah perempuann =.=' kurang ajar aisyaa haha tapi aku tak kesah sebab aku tahu dalam masa yang sama dia nak terbaik untuk aku jugak. HAHA Thanks Hidung Terbang ♥)


                                                           http://www.facebook.com/profile.php?id=100000621451526
(yehawww ! my sistah yang tak pernah jumpa ! haha :D aku ada problem, aku story dekat dia sebab dia pendengar plus penasihat yang baguss. dia jauh lebih tua dari aku, so aku anggap dia lebih matang and lebih berpengalaman dari aku. Akuu story skit, dia bagi nasihat panjang panjang, story skit lagi, dia bagi nasihat panjang panjang. Hebak ah muu anum ! HAHA even aku tak pernah face to face dengan dia tapi aku percaya dekat dia. Percaya sangat sangat :D HAHA Thanks Older Sistohhh ♥ )


So guys ! What's next ? Did you still be with me whenever in Storm or Tornando ? I wish you will always be with me.You have show me the best of the best path to me step foward. ILOVEYOUBROSISTER Kepada yang gambar nye tiada, sorry sangat sangat. Maybe aku terlupaa. HAHA Thanks juga kepada orang yang diluar sana yang sentiasa support and doakan kebaikan untuk aku :) BYEEE ! 

No comments:

Post a Comment