Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Monday, June 20, 2011

NEKAD :)


hey guys ! lama gila tak update blog blah blah so aku nak update lah nie ! hok aloh -.-' aku dah NEKAD aku nak berubahhhhh ~ tolong lah someone bimbing aku balek ke jalan yang betul balek. aku kadng kadang jadi hilang semangat bila family aku asyik nak marahkan akan kesalahan aku. yeah, memang lah patut kena marah and tegur tapi lepas tu dah lahh. cari lah jalan keluar, nie kalau asyik nak marah marah akan kesalahan aku, pacheroh lah nak cari jalan keluar ? bukan nak kurang ajar tapi nie patotnyer jalan supaya aku dah downn. aku stress gila bila pikir pikir balek macam tu.

entah, aku memang nak berubah. buku dah lama dah aku tak hadap. dah lama tak hadap dengan Maha Pencipta :( nauzubillah. semoga pintu taubat aku masih terbuka. dengan phone aku hilang -.-' natang tukang renovate rumah aku g curi. haish ! sumpah bnyk kenangan phone tu. aku sayang phone tu gila gila. tolonglah pulangkann balek walaupun bukan iPhone :[ tu lah kau, masa dulu mak kau suruh belajar rajin rajin kau taknak, haa sekrang mula lah curo phone orang -.-' nyushakan orang. kalau dia tak ngaku jugak yang dia curi phone, aku harap dia dapat bala setimpal timpal nyer depan mata aku sendiri . sorry bro, jangan main dengan api sebab you might get burn :P

parents aku bebel lama lama cakap aku cuai, lepas nie taknak beli dah HAHA bukan apa, aku tahu memang salah aku. okay fine fine, ma fault tapi stop lah lepas tu. aku dah lah tension, then buat aku makin sterss. cuba lepas bebel tu stop then pikir macam mana nak cari phone aku tu balek. buat report polis ker. kalau aku dah report dah. ahhh biar pun phone harga RM400 lebih je. siapa suruh dia curi ? haih maybe nie lah balasan untuk aku. aku akuinyer :(

then malam tu aku mimpi buruk, entah. selama nie mimpi buruk aku tak rasa takot. entah macam mana kali nie aku mimpi jadi takot pulak -.-' so i decide untuk call ayuuuu <3 pukul 2 pagi, nasib baik dia tak tidur. terpaksa guna phone rumah call dia. HAHA taleyh gayut lama lama. rasa takut hilang skit bila on the phone dengan diaa. cakap cakap cakap, then rasa nak online plak. terus bye muah dekat ayuu haha ;)

RUMAH RENOVATE, BUKU TAK TAHU KEMANA, PHONE HILANG, BANYAK MATA PELAJARAN TERTINGGAL. takpe lahh, balasan untuk hamba yang berdosa macam aku nie :) redhaa je lah. tapi aku yakin, apa yang Allah amek, Allah akan bayar berkali ganda dari sebelum nyer. aku pegang ayat nie :) sekian