Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Tuesday, April 5, 2011

hey things ! hope you all gonna be fine :D




kesian gler girlfriend girlfriend aku kat atas nie , haha . minta minta laa dyeorg semua cepat sembuh dari segala penyakit . harap harap laa mereka mereka nie dijauhkan dari segala malapetaka dan benda buruk sebab aku SAYANG dyeorg gler gler nak mati . lindungi mereka Ya Allah , Amin ! take care guys , jaga diri elok elok . biase laa , semua nie dugaan . saboo je laaa . haha . Muah skit baby :*

No comments:

Post a Comment