Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Thursday, April 28, 2011

Fantastic 4 Malay Version :D


tak tahu kenapa aku jadi rindu plak bila aku ingat pergi mana mana 4 orang , ponteng mana mana 4 orang , gaduh mana mana 4 orang , tido mana mana 4 orang sampai semua orang tahu pasal " FRIENDSHIP " kteorg . yang pelik nyer takde sorang pon kata yang kteorg berempat nie COUPLE ? haha pergi mana mana kalau takde dyeorg , semua tanya " mana mmbe kao ? " " tak keluar dgn dia ker ? " dan blah blah blah :P sekrang ? tak tahu laa . still okay tapi macam senyap je sekarang . tak macm dulu , aku tak kesah pon . aku okay je walaupon sekrang nie tak lepak macm dulu sebab aku dah biasee . cehhhhh :P just aku cuma rindu je , sebab dulu blog aku sepoh gmba korang semua . HAHAHA , Persoalan sekrang , adakah anda semua rindu , sayang relationship kita macam dulu ? or rindu , sayang tu semua hanyalah ayat biasa tanpa melafazkannyer dari hati yang ikhlas ? HAHA jawapan dia " tepuk dada , tanya perut :) "










" if we gonna be broken , lets we fix it back together like before because we just who we are and we're not K.A.M.I "

No comments:

Post a Comment