Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Friday, April 29, 2011

Tak pernah kata Tak pernah :P

wow , yang nie baru cool . check it out video dia . smart la plak 




" SUKA LAGU TAK SEMESTINYER SUKA DIA "

Thursday, April 28, 2011

Fantastic 4 Malay Version :D


tak tahu kenapa aku jadi rindu plak bila aku ingat pergi mana mana 4 orang , ponteng mana mana 4 orang , gaduh mana mana 4 orang , tido mana mana 4 orang sampai semua orang tahu pasal " FRIENDSHIP " kteorg . yang pelik nyer takde sorang pon kata yang kteorg berempat nie COUPLE ? haha pergi mana mana kalau takde dyeorg , semua tanya " mana mmbe kao ? " " tak keluar dgn dia ker ? " dan blah blah blah :P sekrang ? tak tahu laa . still okay tapi macam senyap je sekarang . tak macm dulu , aku tak kesah pon . aku okay je walaupon sekrang nie tak lepak macm dulu sebab aku dah biasee . cehhhhh :P just aku cuma rindu je , sebab dulu blog aku sepoh gmba korang semua . HAHAHA , Persoalan sekrang , adakah anda semua rindu , sayang relationship kita macam dulu ? or rindu , sayang tu semua hanyalah ayat biasa tanpa melafazkannyer dari hati yang ikhlas ? HAHA jawapan dia " tepuk dada , tanya perut :) "










" if we gonna be broken , lets we fix it back together like before because we just who we are and we're not K.A.M.I "

Thursday, April 14, 2011

First Time I Saw My Bestie Smile Part II :)


IZZAT HANAFIE :)
gamba di atas ialah gamba budak KOYA market , budak BAJEK besst , budak BELAGAK hebat ! haha , skmo gado dengan dy . aku pown tak tahu bakpe . skmo rasa tak puas hati dengan dy . dalam kelas dy na tunjuk dy lagi hebat dari aku , mana boleh ! aku lagi hebak dari dy ! so aku lawan balek ah dy dalam kelas . HAHA ! okay , aku nak start cter pasal first time aku boleh kenal dengan mat jambu nie . 

first time aku nmpk dy , aku tak ingat . yang aku ingat time ada baca yassin dekat perhimpunan SMKTPPTM pada tahun 2009 . aku datang lambat , so terpaksa pergi duduk dekat budak form 1 -_-  time tu jugak mat jambu nie ada sekali dengan pakai blazer . dy nie pengawas yang berwibawa laa konon konon nyer kat sekolah panglima tuh . HAHAHA , then ameer hakim ada sekali dengan dy sebab dy nie dulu kacik ameer hakim . ameer pown datang duduk kat sebelah aku , izat follow je laa ameer . tengah tengah dengar ceramah dari ustad mana ntah , ameer g amek kasut sape ntah g tempek dekat belakang bdan izat . pas tuh izat maroh ah ameer :
Izat - woi ! bngang ah ameer , abeh blazer aku !
Ameer - bowh ! mana ada ! aku letak gitu je ! mana ada kotor !
Aku - gelak gelak nawok * gelak gelak tipu dalam bahasa malaysia *
Izat tanya Aku - eh , ada kotor tak kat belakang aku ?
Aku - ada sket sket , haha .
Izat - b**o ameer nyh . * sambil kesat blazer dy . *
Aku - * tolong izat kesat blazer dy sekali *

tu laa first time yang aku ingat laa , yang laen laen aku tak ingat sangat . pas tuh aku kenal dy gitu gitu je . then , aku kenal dy lagi time maen futsal . dy ada sekali maen untuk team kelas aku . aku dengan dy back up penjaga gol . time tu laa aku terpaksa panggil nama dy sebab nak mintak bola atau nak hantar bolaa . haha . aku rasa time tu first time aku panggil dy . HAHAHA ! aku kat sekolah jarang tegur dy Tahun 2009 dengan 2010 . jrang gler gler tegur dy . nak kata tek tegur langsung tu ada laa jugak . haha . pas tu aku start kenal dy balek , time nak dekat dekat PMR . time tu laa baru aku tahu yang dy nie sebenarnyer banyak mulut -__- first time aku tengok dy kat sekolah , dekat Facebook macam pendiam je . macam cool je orang nyer . rupa rupa nyer , Ya Allah ! malas je na cakap macam mana dy sebenarnyer , kang dy bertambah maket plop . ahaha . seriously , aku tengok gamba dy dekat Facebook , memang laen gler dengan realiti . haha :D sambung balek cter . time sebelum PMR , kelas Aktif , Bestari dengan Rajin satu group . so secara auto , aku satu group dengan izat . time tu aku okay lagi dengan dy . time tu aku terpaksa duduk dekat sebelah dy masa time dalam library . sebab aku masuk lambat -,-' haha . time tu jugak laa aku ada cakap sket sket dengan izat . time tu jugak laa kteorang ada gado sket sket . aku rasa sebab punca dari aku kott . aku g cakap kat cikgu yang jaga tempat kteorg yang rambut dy panjang walaupown dy pengawas . habis dy kena warning dengan cikgu . HAHAHA ! soryy laa . aku tak sengaja bro . haha .

lepas dari kejadian tu , terus dy macam laen macam dengan aku . skmo nak cari pasal dengan aku . kadang kadang aku nyampah gler kawan dengan dy . dy sound aku , aku sound dy balek sampai dy pernah bengang gler dengan aku . HAHAHA ! ayat yang dy selalu guna " KAO JANGAN MELAMPAU ! " haha :D pas tu lama lama sket , okay balek dengan dy sebab dy nie skmo text aku time dy g KL lepas PMR pada Tahun 2010 . nmpok doh gay kat situu . HAHA . macam manaa aku boleh dapat number dy pown aku tak ingat . aku rasa dy kott yang mintak dengan aku * blake mintak dengan aku , mana se yang aku sendiri mintak nyer ? HAHA * pada Tahun 2011 , aku jumpa balek budak nyh . haih -__- * hidup lagi rupaanyer sebagai pengawas ? hee * first aku nmpk dy kat kantin tapi dy buat bodo je . aku pown buat bodo je laa . haha . then second , aku nmpk dy kat dewan . kebetulan pulak dy duduk dekat dekat dengan aku . alahhh serabok nyer lar ! hee . time tu laa aku start gado balek dengan dy . HAHA . gado gado gado , sampai laa dalam kelas pown nak gado . HAHAHHA ! dah dy cari pasal dulu , aku pown cari pasal laa balek dengan mat jambu nyh . HAHA :D

tu laa cter dy . gado gado gado aku dengan dy pown , actually aku SAYANG dy sebenarnyer . HAHAHAH ! gay parrok :D baru baru nie baru aku dapat rasa yang dy nie kawan aku . tak tahu laa mcam mana dy boleh jadi kawan baek aku . aku tak mintak pown supaya dy jadi kawan baek aku . tu laa orang cakap . KAWAN BAIK datang dengan sendiri tanpa meminta atau diminta . haha , benda bodo aku penah buat kat dy g pijak kasut dy . HAHA , takde faedah langsung . macm budak budak je . kadang kadang aku kesian tengok dy nyh . ada laa sebab apa aku kesian ke dy . haha .
yaw man ! bila kita nak bertumbuk nyer ? dari dulu lagi cakap nak bertumbuk tapi tak bertumbuk gak . HAHAHA . Love you man ! <3 " kao nie buat serabok aku jek ! " nie laa ayat yang selalu aku cakap kat izat . HAHA :D *


NURAIN NATASHA NADZER :)
hoi hoi hoi Stalker ! haha . Dekat atas nie ada gamba awek muka cina tapi actually dy melayuu . tak tahuu laa dy ada kacukan ke apa tapi rasanyer ada kott sebab cousin dy pon muka macam cina . Okay STOP ! sambung cerita dy pulak . dekat sini aku nak cerita macam mana First Time aku jumpa Makhluk Kasar nie . aku punya cerita tak berapa betul sangat tapi aku just cerita yang lebih kurang and apa aku ingat . Disini lahh semuanyer bermulaa ~

(PADA TAHUN 2009 * Situasi di MySpace * dulu layan 
MySpace jee , HAHA)

Tasha - wey Kamarul ! * dy panggil aku Kamarul dulu -__- * bakpe tak letak gmba awak sendiri yerr ? aku ingat siapa tadi , HAHAHAHAHAHAHA * dulu main aku kao je * HAHA
Aku - HAHA aku takde gmba yang lawaa laa . lagipon nnt dyeorg bukak album aku boleh tengok muka aku jugak kan ?
Tasha - Oh haha , betul jugak ork ? HAHAHAHA , eh kao minat _____________ ea ?
Aku - HAHAHAHA , mana ada ! memandai je kao nie !
Tasha - yedok ? ramai yang bagitahu aku . HAHAHA

Okay STOP ! dulu aku ada syok dekat sorang mmbe Tasha nie . DULU laa kan ? sekrang dah tak dah :P cerita lamaa , zaman budak budak menengah rendah dulu . biase laa kan ? haha entah aku pon lupa macam mana , lepas aku chat dengan Tasha dekat atas nie, aku tersound dy . aku rasa aku just macam gurau gurau je tapi macam mana kita orang boleh beta mulut and gaduh sekejap :P HAHAHAHAHAHA awak mesti ingat kan Tasha ? nie laa benda bodo aku pernah buat, padahal takde benda pon . haha last last setel dekat 
MySpace jugak . HAHA time dulu dulu memang laa kan Tasha ? lepas setel tu , Tahun 2009 aku tak bertegur langsung dengan Tasha nie .

Nak diringkaskan cerita , aku start bertegur dengan dy masa Tahun 2010 . dy still sama kelas dengan aku , HAHAHA XD seingat aku, time tu entah macam mana aku boleh mintak makanan dengan orang padahal aku nie orang yang paling tak suka mintak makanan dengan orang :P masa time tengah tengah cari makanan, tiba tiba Tasha bagi keropok dalam paket dekat aku. aku pon terkejut laa tiba tiba dy bagi " MAMAM " dekat aku . HAHA start kat situ aku panggil dy 
MAMAM . Then hari berikut nyer dy selalu bagi aku makanan , lepas tu dy ada jugak bagi aku minum air tin dari Australia rasanyer kalau tak silapp . aku paling bnyk minum air tu dari org lain . HAHAHAHAHAHA bapak tamak :D

blah blah blah blah , masuk dah Tahun 2011 ;D aku start makin rapat dengan dy time aku ajak dy buat study group . entoh time bila aku boleh ajak dy buat study group aku pon dah lupaa , tapi paling best nyer kalau buat study group msti dekat rumah dy je . Time ajak study rumah Izzat, haha macam macam laa alasan dy . ada tu laa , ini lahh . HAHA kesian jugak ker izzat kadang kadang :P pas tuh dy selok ajak jogging pagi pagi , dy tak bangun . kesian lagi ker izzat dengan saya -___- memang anak dato' nie pacheroh janji . HAHAHA sebelum aku ajak dy buat study group bersama HANAFIE ZULKIFLI, aku jadi boleh selalu bersama Tasha disebabkan Kelab Photographer SMKTPPTM XD HAHAHA aku jadi Setiausaha dan beliau menjadi Naib Setiausaha :P so ada apa apa kerja , aku cari Tasha , pergi dengan dy and kalau aku rasa aku malas , aku suruh laa dy buat tapi kadang kadang dy tak buat jugak -___- last last Ayu jugak yang buat . HAHAHA bapak maleh nyer mu nie ork ? HAHA then masa permainan pulak aku sama lagi dengan dy iaitu Boling cuma unit beruniform je kteorg lain . Dia Kadet POLOS , Saya PENGAKAP ;D polos ? HAHAHAHA polis laa maksud aku aiyooo -__- then kalau korang tengok Tasha ada situu dekat sekolah , dekat situ jugak laa ada Anis Sazali :P HAHA kacik betul laa mu dua orang . HAHAHA

So , thats it . tu laa cerita aku macam mana aku boleh rapat dengan Tasha . semua nyer disebabkan takdir . Kita cuma merancang , Allah yang menetukan :D I LOVE YOUU NATASHA NADZER MAMAMANG ! kadang kadng rindu jugok ke muu , HAHA WOI PARA PENGKID ! KALAU KORANG SENTUH DIA , HAHAHAH TENGOK LAA MATA KAO AKU FIX KAN MACAM MANA :P TAKECARE GENG ! 
 

Sunday, April 10, 2011

Dirty Bit :D

NOW , YOUR MINE :D
AND NOW , IM YOURS  

Hey girl , maybe you're not the first but PLEASE be my last breath 
♥ 


Thanks because you had Change My Mind
From SINGLE to TAKEN

Lakonan semata mata laa guyss ;D jangan laa pikir bukan bukan , haiyoo . saje update blog pagi pagi nie 

Tuesday, April 5, 2011

hey things ! hope you all gonna be fine :D




kesian gler girlfriend girlfriend aku kat atas nie , haha . minta minta laa dyeorg semua cepat sembuh dari segala penyakit . harap harap laa mereka mereka nie dijauhkan dari segala malapetaka dan benda buruk sebab aku SAYANG dyeorg gler gler nak mati . lindungi mereka Ya Allah , Amin ! take care guys , jaga diri elok elok . biase laa , semua nie dugaan . saboo je laaa . haha . Muah skit baby :*