Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Tuesday, March 29, 2011

Super Junior I ever had ♥






Susah nak cakap and terangkan pasal budak nie sebab bnyk sngt nak cter pasal dy ;D First time nmpk dy masa dy gado dgn busteng mana entah , time tu dy dgn najmi . dyeorg kawan je macam ayu cakap :P and then selalu je dngar budak budak nie cakap ayu budak kechek , ayu budak kechek and saya tak kenal pon siapa dy nie sbnrnyer . HAHAHA belum cukup famous lagi awok ayuu ;D then masuk 2011 Aida Syahira my baby pindah arab sampai bulan 2 . masa aida dekat arab , of course laa aku rindu kan ? lepas tu tiba tiba aku nmpk yang si budak ayu nie senyum macam aida . dalam hati nie macam " eh ? aidaa , haha ! " lepas tu aku nmpk ikmal tegur dy , aku tny laa dy sape tu . dy cakap laa ayuu . lepas tu aku cakap laa dekat ikmal suruh ayu senyum . lepas tu ayu si lurus bendul nie pon senyum , HAHA time tu memang aku gelak habis sebab muka dy sama macam aida time senyum .

 
Budak Khecek
He always spend his time for me, The reason why i love you Kamaruz Danial
Sunday at 5:28pm · ·
















No comments:

Post a Comment