Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Tuesday, March 29, 2011

aku bukan nak kejar benda " PANAS " la weyh :D


hey ! tengok laa . Friends saya ada 240 je ;) soryy malas nak zoom dekat dekat . alang alang , nak promote FB aku sekali . haha okay , aku mengaku memang aku tak ramai kawan dalam FB . so what haa ? haha tapi aku dengar ada orang cakap yang aku nie add budak budak " HOTSTUFF " ? haha KBK aku bagi kao ;D KBKK means " Kepala Bapok Ka " seriously and swear God aku tak ramai pon add orang dekat FB . aku add orang yang aku rasa kenal and rapat je . aku boleh bagitau laa berapa orang je aku add :) agak agak dalam 40 lebih orang je aku add , tak ramai pon . bukan aku nak belagak ke apa tapi ye lahh . jangan laa nak memandai cakap aku add orang HOT sebab aku nak jadi panas . tak teringin langsung , aku just add orang yang aku kenal je . yang tak kenal tu bukan aku add la nama nyer ;D paham guys ? haha
* post ini takde niat nak buat mana mana pihak cakap aku gong or blagak . aku just cakap apa yang aku rasa je . takde orang pon cakap dekat aku yang aku add orang yang comel plus lawa je :P saje buat sedak * HAHA

p/s : jangan lupa check out post post aku yang lama yer ? kalau rasa bosan baca blog aku . blog aku boleh hilangkan boring tahu ? tengok laa apa yang ada dekat blog aku nie yer ? terima kasih  :*

No comments:

Post a Comment