Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Tuesday, March 29, 2011

Super Junior I ever had ♥






Susah nak cakap and terangkan pasal budak nie sebab bnyk sngt nak cter pasal dy ;D First time nmpk dy masa dy gado dgn busteng mana entah , time tu dy dgn najmi . dyeorg kawan je macam ayu cakap :P and then selalu je dngar budak budak nie cakap ayu budak kechek , ayu budak kechek and saya tak kenal pon siapa dy nie sbnrnyer . HAHAHA belum cukup famous lagi awok ayuu ;D then masuk 2011 Aida Syahira my baby pindah arab sampai bulan 2 . masa aida dekat arab , of course laa aku rindu kan ? lepas tu tiba tiba aku nmpk yang si budak ayu nie senyum macam aida . dalam hati nie macam " eh ? aidaa , haha ! " lepas tu aku nmpk ikmal tegur dy , aku tny laa dy sape tu . dy cakap laa ayuu . lepas tu aku cakap laa dekat ikmal suruh ayu senyum . lepas tu ayu si lurus bendul nie pon senyum , HAHA time tu memang aku gelak habis sebab muka dy sama macam aida time senyum .

 
Budak Khecek
He always spend his time for me, The reason why i love you Kamaruz Danial
Sunday at 5:28pm · ·
















aku bukan nak kejar benda " PANAS " la weyh :D


hey ! tengok laa . Friends saya ada 240 je ;) soryy malas nak zoom dekat dekat . alang alang , nak promote FB aku sekali . haha okay , aku mengaku memang aku tak ramai kawan dalam FB . so what haa ? haha tapi aku dengar ada orang cakap yang aku nie add budak budak " HOTSTUFF " ? haha KBK aku bagi kao ;D KBKK means " Kepala Bapok Ka " seriously and swear God aku tak ramai pon add orang dekat FB . aku add orang yang aku rasa kenal and rapat je . aku boleh bagitau laa berapa orang je aku add :) agak agak dalam 40 lebih orang je aku add , tak ramai pon . bukan aku nak belagak ke apa tapi ye lahh . jangan laa nak memandai cakap aku add orang HOT sebab aku nak jadi panas . tak teringin langsung , aku just add orang yang aku kenal je . yang tak kenal tu bukan aku add la nama nyer ;D paham guys ? haha
* post ini takde niat nak buat mana mana pihak cakap aku gong or blagak . aku just cakap apa yang aku rasa je . takde orang pon cakap dekat aku yang aku add orang yang comel plus lawa je :P saje buat sedak * HAHA

p/s : jangan lupa check out post post aku yang lama yer ? kalau rasa bosan baca blog aku . blog aku boleh hilangkan boring tahu ? tengok laa apa yang ada dekat blog aku nie yer ? terima kasih  :*


Today was defitnely great ;) got night theater at Universiti Shaputra with my Lover's 
- Luqman Irfan 
- Ikmal Yusoff 
- Nasrul Haniff
- Aida Syahira
- Irna Nadia
- Nur Shazamiera
- Alea Yahya
- and etc.

Thanks guys :)
maybe Yesterday was suck but Today will turn with happiness .
maybe Today and Yesterday were suck , but Tomorrow will turn a lot of happiness .
- The End of the Theater -

Saturday, March 26, 2011

make my own event ;D


PHOTOSHOOT :
For Izzat Hanafie , Aida Syahira , Natasha Nadzer and Anis Najiha :-
Date : Maybe in April or May
Time : Unknown
Location : Secret and i dont know how to describe what type that place it is
Theme : Cartoon tee's

For 4 Bestari 2011 :-
Date : Unknown
Time : Maybe at 8am until 12pm
Location : Taman Bandar
Theme : Black and White
 
p/s : waiting for my speedlite nissin di622 or 800 and prime lens ;D insyaAllah !

bulan 4 ? bapak ahhh -___-

hey there ! wassup ? haha okay , kenapa dengan bulan 4 ? ce cter ! ce cter ! ;D


actually , im searching for guitarist -.-' bulan 5 2011 insyaAllah aku ambil bahagian dalam persembahan untuk hari guru , unfortunately guitarist sorang lagi tak tahu lagi nak amek siapa -___- dah laa bulan 4 dah nak kena start training , dah laa buat masa nie aku dgn membe aku yang lain masih fresh lagi . drummer kena bnyk training , bassist kena bnk training , aku pon kena bnyk training -__- haih Ya Allah , tak tahuu laa siapa yang boleh jadi guitarist untuk kteorg . harap hrap ada laa orang yang aku berkenaan jadi guitarist . amin !

Friday, March 18, 2011

i need youuuuu : (

YA ALLAH ! Swear aku nak semua nie -.-' aku siap tulis lagi dalam buku aku berapa duit yang aku perlukan untuk beli semu stuff stuff nie . haha kena kumpul duit laa nmpk nyer :) check it out !













Tuesday, March 1, 2011

please , think twice before judge someone pals ;)


wow ! yin yang ? ahaha . aku nak terangkan maksud yin yang . nie semua mengikut pandangan aku dan ada juga pndangan orang lain . aku suka pegang prinsip yin yang . there's have a yin in the yang and have a yang in the yin .


yin melambangkan hitam , darkness , evil , jahat or else .
yang plak melambangkan putih , suci , mulia , baik or else .


okay , back to the story . macam aku cakap cakap tadi , there's have a yin in the yang and have a yang in the yin . when yin control your mind , yang in the yin will wake and rise you up and be a good person .


in every yin ada yang . that mean dalam setiap kejahatan , titik hitam dekat hati seseorang tu , ada sesuatu baik , suci dan mulia dalam diri dy . macam gmba kat atas . dalam warna hitam ada sedikit warna putih dalam warna hitam . ia membuktikan bahawa setiap manusia yang teruk sikap luarannyer , ada sikap yang baik dalam dirinyer . cuma kita tak perasan sebab luaran nyer penuh dengan sikap yang tak baik . but i believe , one day orang yang mempunyai sikap yin , dy lah orang yang terbaik dari yang terbaik . macam saya , HAHA ! insyaAllah ;)


in every yang ada yin plak , that mean dalam setiap kebaikan , ada sesuatu evil dalam diri dy . mcm gmba kat atas . dalam warna yang suci , ada sedikit warna hitam dalam warna putih . ia menunjukkan bahawa setiap manusia yang kelihatan nmpk macam baik je , sopan je tapi dalam diri dy ada satu sifat evil , cruel dan lain lain . wow , sikap nie bahaya sebenarnyer kerana ia adalah ' FAKE ' . berbanding dengan yin , yin luaran dy memang durjana tapi dalam ada taman . orang yin jujur dan ada sifat yang baik dalam diri dy walaupon luaran teruk .


got it guys ? okay . aku nak cakap kat sini sebenrnyer jangan nak judge orang daripada luaran sebab kita tak tahu apa yang ada dalam diri dy . ap reason dy jadi jahanam gitu . kita boleh maen cakap cakap , maen gosip gosip sebab kita nmpk luaran dy macam kita nmpk yin . kita boleh cakap yin warna hitam , yin jahat , yin durjana tapi kita perasan tak yang dalam yin tu ada yang yang suci lagi mulia ?


itu laa , kita boleh kata orang macam macam sebab kita hanya ada mata kasar yang boleh tengok luaran atau dalam bahasa om putih ' NAKED EYES ' . cuba kalau kita ada mata yang boleh faham , baca isi hati orang . konfem mulut sorang sorang tertutup rapat punyaa laa . haha , maybe laa tertutup rapat . so , jangan asyik nak dok judge orang kalau kita tak nmpk apa yang ada kat dalam . haha XD


aku tulis pasal post nie sumpah aku takde niat langsung nak sakit hati siapa siapa , nak cakap pasal siapa siapa , or else . kepada ada pihak yang terasa , im so so soryy sorry dari mana mana sudut . harap kita semua belajar laa jangan nak judge orang dari luaran sebab kita nie orang biase . kita boleh tengok luaran je . jangan nak memandai nak sama kan luar dengan dalam . tak semua orang macam tu ;)


Sekian , Terima Kasih <3