Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Wednesday, February 23, 2011

because I love you and i miss to say it again ;)



hey guys ! KAMARUZ DANIAL here . gamba di atas ialah kawan baik saya ? haha , no no no . they are not my best friends but they are my perfect friends . memang saya akui yang saya dengan dyeorg tak selalu bersama tapi disebabkan kita orang tak selalu bersama laa buat kteorg rindu akan satu sama lain . HAHA :D tak semestinyer selalu bersama itu ialah kawan kita sampai besar and yes . i've learn from my mistakes :) macam orang tua tua cakap , walaupon berjauhan , tapi tetap dekat dihati . saya akui yang dyeorg dyeorg diatas nie selalu bersama sama saya walaupon mereka mereka takde di sisi saya . haha , ayat abeh nerd doh XP macam mana pon , saya belum masih sepenuhnyer boleh terima dyeorg sebab saya dah belajar dari kesilapan yang lepas . terlalu cepat terima orang . tapi entah laa . kadang kadang hati nie selalu berbisik bercampur dengan menghasut aku untuk rindu plus sayang kat dyeorg and yes again . I Love Them so so much much muchies XD budak dua orang kat atas nie ada perangai dyeorg masing masing yang lain gler gler dengan saya . and ia buat saya belajar untuk memahami and selami dunia dyeorg . haha . tak tahu nak cakap apa geng , aku sayang korang sangat sangat even kita tak selalu bersama tapi bnyk rahsia aku share dekat korang . haha , tapi tak tahu laa dyeorg tahu aku sayang gler gler kat dyeorg ker tak . haha , tu biar kan je laa . kalau dyeorg jodoh aku , aku tayah bagi tahu dyeorg , dyeorg sendiri boleh tahu aku sayang dyeorg . haha :D maaf laa . dalam post nie saya cakap sopan sikit supaya tak nak sakit kan hati mana mana pihak yang membaca . cheerrs ^_^ I Love You IZZAT HANAFIE and NURAIN NATASHA <3 aku segan nak cakap macam nie depan korang sebab nanti korang gelak plak tiba tiba aku cakap I Love You dekat depan korang . haha :D


actually , I really really miss this momement . swear god and aku pernah nanges sebab pikir pasal korang :') HAHA . takde laa nanges selok sangat . just keluar air mata skit skit je -.-' seego ego aku , aku pon mampu menanges disebabkan orang yang digelar ' KAWAN :) ' BHAHAHHA ! jiwang abeh doh aku hari nie . ish ish ish -.-'
chaw para para STALKER ! bubye ! jumpa di post akan datang ! jangan lupa jadi follower aku ! 


From BLACKEST DEEPEST in my HEART ,
Kamaruz Danial and not Danny Willson Tenneyson :)

Monday, February 14, 2011

oh yeah :)


geng ! jom kita cover lagu nie ! terbaik laaa ! ta sabar da nie , ta sabar da nie . semoga kita punya impian tercapai . insyaAllah ! <3

Wednesday, February 2, 2011

Thanks Guys , I Love You :D Swear God !




We Just Who We Are . We Love Being Together Like This . Once one person go away from me , they were 10 person will come to me :D I Love You Guys , please stick together . if we gonna be broken , lets we fix it back together :D yehaww !