Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Friday, January 14, 2011

Show OFF

Disini aku ada gamba gamba yang aku edit sendiri dengan menggunakan Photoscape sahaja . aku letak gamba nyh sebab smart . bukan apa , guna Photoscape je pown . ta guna Photoshop pown gmba da boleh tahan jugak laa . takde laa smart manaa tapi bagi aku not bad laa . HAHA :D tengok tengok laa yer ?!







Terima Kaseh kerana sudi melihat , menonton dan segala gala nyer . Jasa baik anda amat dihargai . Sekian :D

No comments:

Post a Comment