Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Sunday, January 2, 2011

little confuse here -___-

argh ! akhirnyer ! habis gak aku tengok cter ' Kami The Series ' . First tengok memang pening skit sebab kadang kadang ada yang part yang sama laa , tbe tbe melompat kat sana laa , situ laa . last last baru aku paham yang stiap part dy cter pasal hidup setiap seorang . patot laa ada yang sama . kao tak paham apa yang aku cakap ? HAHA XD kot panda mu la abe weyh . yang penting aku dah tengok sampai habis walaupown ada part yang dy ta siarkan . but nevermind . at least aku dah tahu sedikit sebanyak cter yang Luqman taksub nyh . BHAHAHA :D na cter sume , rasa malas plak . kalau korang na tahu cter pasal nie , tengok laa kat Youtube . aku dari pukul 1 sampai pukul 7 lebeh tengok cter ' Kami The Series ' nyh . bapak lamaaa nyerr . tapi pape pown ' Kami The Series ' not badd actually . hee . and sekarang aku na cari DVD ' Kami The Movie ' plak ! Chaw baybeh !




semua geng impikan menjadi seperti ' Kami ' ;) tapi geng di kiri ini , impikan menjadi diri sendiri dan bukan menjadi seperti geng orang lain walaupown geng orang lain impikan seperti geng di kiri ini :D






              we Fight , we Laugh , we Quarrel , we Love each other ;)


argh ! asal tiba tiba aku na letak sume gmba nyh ? BHAHAHAHAHHA ! saje je . taderk keje laen na buat . maleh na online . Kesimpulan nyer aku tengah RAJIN la ! haha ,
- The End for ' Kita bukan Kami , Kita Ialah Kita '

No comments:

Post a Comment