Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Saturday, January 15, 2011

Hardcore make me smile :)





Antara lagu lagu yang buat aku hilang stress and senang hati . tak tahu sebab apa . bila dengar lagu lagu nyh , aku jadi relex skit . hilang semua serabok mabok . HAHA :D seriously , besst lagu Hardcore nie . tak macam yang laen . teringin nak belajar maen lagu nyh . owhhh , insyaAllah ! :) aku dengar lagu nyh time aku rasa boring , time aku rasa nak tido , time aku rasa susah hati , time aku rasa stress , time aku rasa macam perlukan seseorang tempat mngadu tapi takde . lagu nie laa buat aku bngon balek dari sedih pacheroh macam orang hilang seluar dalam kat sekolah . HAHA , lagu nyh laa buat aku senyum and lagu nyh laa buat aku lupakan semua benda yang buat aku rasa macam nak stress . tapi takde laa over stress , hee :D

1 comment: