Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Monday, January 10, 2011

asyik lagu sedih je , ambohh ! nak tukar ah =,='

yargh ! tukar lagu , tukar lagu ! asyik asyik lagu sedeh je , apahal nie ? na tukar ah plak laguu . yehawww :D mat jiwwaanng ah lagu touching touching sokmo . guane orang ta nanges nyer baca blog . haha , takde laa . aku saje je tukar lagu rancak sket lepas nie . maleh laa plop na letak lagu sedeh sedeh nyh . tapi kalau ada lagu sedeh sedeh yang besst , aku letak laa nanti . soryy yer kepada yang terasa . sumpah takde niat na nganjing korang . BHAHAHA :D




                 we are young , we run free , stay up late , we dont sleep :)

No comments:

Post a Comment