Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Saturday, January 1, 2011

argh ! err ! yargh ! =.=''

what the hell ! -.-' tengah syok syok tengok cter KAMI , *first time tengok cter KAMI dengan hati yang ikhlas * HAHA :D tbe tbe plak aku tertekan cancel ! arghh ! da laa aku pny tunggu loading sume video . sume da siap loading , tbe tbe aku tertekan cancel plop ! -,-' mentel gak kadang kadang . tapi aku still sabar . " Orang Hensem Kena Relax " tu laa tagline aku kalau time aku rasa na maroh dengan bengang . yehawww ! tu je na cter ! <3


* ada ta CD KAMI The Movie ? na pinjam boleh ? aku na tengok gak bakpe Luqman sangap sangat dengan cter nyh . HAHAHA ! :D *

No comments:

Post a Comment