Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Wednesday, December 29, 2010

you can feel that song ? means you're my bestie




nganjing ke guane ? haha :D saje je letak gmba nie . tengah keboringan terjadi laa gamba nie . haha :D guna photoscape je . photoshop maseh dalam pantang -___- hee .
lagu kat video nie untuk dyeorg dyeorg kat atas . haha :D but actually lagu tu untuk Luqman Irfan ;D tak tahu laa sebab apa . bila dengar lagu tuu , teringat time dy try protect aku time aku dalam kesusahan . teringat muka dy time masa dy betul betul protect aku . haha ;D thanx friend . insyaallah lepas nie aku ta buat salah lagi kat kao . insyaallah . kalau kao takde , aku tak tahu ap jadi dengan aku nnt . haha :D mampuh g laa org na ckp kte gay ke ap . ap yang aku nak kao tahu , aku sayang kao la weyh ! kao , shaza dgn yaya skali aku sayang ! <3 tapi maaf laa ye , lagu video tu official untuk ' Dia ' . HAHAHA tapi untuk korang pown boleh jugak sebenarnye .


first time webcam dgn dyeorg dyeorg . haha :D thanx guys ! Ly <3
dari kiri atas :
- Faris Soffian
- Alya Nurshahira
- Nasrul Haniff
- Kamaruz Danial
- Luqman Irfan
- Ira Izzura

No comments:

Post a Comment