Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Tuesday, December 21, 2010

Oh Today and Not Yesterday

hey hey hey yehawww ! today is my mummy's birthday . so , da wish birthday but org second -___-  nie sume sb henset nokia . grrr . si Luqman Irfan plak jadi org first . hadoii . ta pelaa . janji wish gak . haha . sy just belikan tudung untuk mummy sy and hope beliau menyukainye . shaza tolong suggest , beli dekat ibu yaya , luqman irfan tolong belikan . tenqs ! btw memang lawa tudung tuh . malam tu plak ad Gala Dinner :0 kerja memang penat skit tapi aku tak kesah sebab aku katang . so , bagi aku sume kje tu macam habuk je . tiup skit sume da hilang * ayat ta bleh gne sb maen ikot sedak . haha *
cuma sy harap , time Gala , sume gempak , memuaskan , sume enjoy galok galok and takde yang buat spoil . haha . bnd tu je laa akan buat kan aku pny penat lelah aku hilang :D thats all today . gossip tadok . na tahu gossip tanya melodi la weyh ! * sorry , ayat nmpk gong tapi aku tak cakap dgn gong * haha :D thanx for watching ! * watching ???


Nampak da keje aku ? 2 hari aku buat keje lembut nie . tapi best la jugak . sambil tampal boleh usha awek awek jogek dari atas nyh . besst er ? aku rasa biase je . maklum laa . da biase tngk awek awek nie jogek . kat hospital sakit jiwa ramai org tergalok sana sini atas katil pulak tuh . sebab tu da biase tgk bnd alah jogek jogek nyh . XD HAHAHHA ! sory kepada para penari . sumpah ta nganjing korang . maaf yer kalau trase ! soryy sgt sgt ! kiss skit :*

No comments:

Post a Comment