Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Monday, December 13, 2010

oh , mintak maaf yer ? i' ve try my best but . . . failed : D

arrrgghh -.-
na brubah tp gagal lagi .
cbe lagi tapi gagal lagi . haih -______-
time na brubah je , mesti ad je dugaan . haha : D


paling beh nyer , dari dlu ckap na brubah tp sme je . skjp je brubah pas uh jadi koyaa balek . hee : )
na buat cmne . nme pown dugaan . haha . tp aku malas na kalah dgn dugaan . slagi esok mseh ad , slagi tu la aku sntiase niat dlm hati na brubah and cbe slow slow . insyaallah .


aku ny bukan cpt kaloh . tp ikot mood laa . haha 
tapi da taleyh saba , asyik diam dgn sabo je . rase ta puas jugak .
haha , da luahkan tp laen plak jadi nyer . hee .
tapee laa . at least tahu ap yg aku pndam , ap yg aku rse dgn ap yg aku ta ske .
naa buatt macam mne , nme pown manusie . paham paham je laa . haha : D


dah cbe yg trbaek tp gagal .
tp jgn ingat aku nyh jenis ckp saje .
aku kalau gagal pown , aku cbe lagi , cbe lagi smpai aku dah tapayah na cbe .
macam aku ckp , kalau esok maseh ad lagi , slagi tu laa aku cbe : D
sebab tu laa Tuhan jadikan hari esok spye kte boleh cbe lagi dan baiki ap yang ta betul .

No comments:

Post a Comment