Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Friday, December 31, 2010

its more harder than what i think :(

Happy New Year guys :D what kind a smile can i give you ? haha . in 1/1/2011 , i just can give you my ' Fake Smile ' :) because that date was my errrrr ! my bad day ever . i dont know why . i supposed to be happy and go hang out with my family or friends but today was raining outside . and the most that make me sad is my frame was broken :'( soryy tinay ! i will fix it ! im promise ! * stop ! malas ckp omputih ! bukan aku reti sangat pown . haha :D


okay laa . 1/11/2011 , hari sabtu . aku tak tahu knape . aku jadi lembik semcm , jadi ta bermaya , na tulis ' Happy New Year ' pown macam ta larat . patot nyer hari nie laa hari yang patot aku enjoy sebab nama pown da masuk Tahun Baru . ahaha . tapi sume tu ta berlaku . aku baru je happy kejap hang out dengan family aku g tengok wayang .
haa ! cakap pasal g tengok wayang , tadi aku nmpak sorang budak muka dy sekali pandang dari tepi macam mke Shaza . tapi dy pakai tudung and kulit dy gelap skit . haha , aku tanark pandang lama lama . kang dy ingat aku selok dy plop . hee , lepas aku tngk mke dy , aku jadi macam . entah laa . rasa sebak kat dada aku nyh . sumpah . time dalam panggung wayang , mata aku ta boleh na elak dari tengok mke budak tu tapi aku still buat buat okay . haha :D okay ! stop kat sini je cter pasal wayang ! HAHA XD


cter pasal Tahun Baru , aku rasa memang Tahun 2011 memang Tahun Baru . Tahun Baru yang ta berapa okay . baru laa tu ! haha . Tahun 2011 , aku rasa bagi aku Tahun Kosong or Empty Year . bapak ramai gler mmbe aku pindah . cam errr -___- ! tak tahu na ckp ap daa . memang tak tahu laa . dengan Tahun 2011 ada classmates baru , subjek baru and maybe cikgu baru . haih --' but Alhamdullilah Luqman still bersama aku lagi . insyaallah kteorg stay sama sama lagi . tapi maybe kali nie laen skit sebab takde 2 lagi puteri puteri . HAHAHAHA ! XD kalau aku gado dengan Luqman nanti , sape na jadi orang tengah untuk setel kan kes kteorg ? dkat sape kteorg na mintak support ? aku pown tak tahu laa beb . aku harap kte okay je . takde masalah pape . insyaAllah .


pas tu pada Tahun 2011 , Luqman jadi ta bermaya and takde mood , Yaya jadi serabok , Shaza pulak tak sedap hati . haih -___- aku dah agak . frame aku pecah mesti ada pape nyh . aku dah agak da . aku tengah chat dengan Luqman dengan Yaya and text dgn Shaza , tbe tbe frame Tina bagi kat aku jatuh and pecah bingkai dy . i was like , Ya Allah ! aku terus g kat frame tu and cuba fixed balek . tapi makin pecah bingkai tu ada laa . arghhhhh ! aku takot macam ada petanda buruk . tu jee . haih -___- Ya Allah ! Selamatkan lah ' mereka-mereka ' Ya Allah dari segala kecelakaan dan keburukkan ! amin !


thats all , memang 1/1/2011 memang bad day bagi aku . aku rasa debo , lemah , ta bermaya , sume ada laa ! aku jadi macam taleyh na pikir pape dah ! aku da macam tak tahu na ckp pape da kat dyeorg -___- aku harap , bila korang pegang kata kata aku , kita takkan berpecah macam KAMI . ingat , sebab Kita bukan Kami , sebab Kita ialah Kita :'D



No comments:

Post a Comment