Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Thursday, December 23, 2010

im never alone and fear because i have Allah :D

aku ta penah takot dan keseorangan sebab aku ada :
- Allah S.W.T yang sentiasa melihat , mendengar luahan hati aku , melindungi dan menjaga aku disetiap masa .
- Family yang slalu ingin aku menjadi orang yang terbaek dan sentiasa adil dalam setiap hal . even bukan aku yang salah , family aku still tegur aku sebab maybe aku pown ada salah jugak . haha
- Hero and Heroin form 5 yang slalu bagi aku support , nasihat dan bagi aku ramai geng . haha . nape laa aku ta kenal dyeorg masa dyeorg form 4 ? -__- time dyeorg na habis skola laa baru aku kenal dyeorg . malang sungguh .haha . sumpah besst kawan dgn brother and sister form 5 ^.^
- Kawan , membe , geng yang memahami , mengenali dan boleh menerima sape diri aku yang sebenar . mereka paling rapat dengan aku laa yang faham perangai aku mcam mana . maybe orang yang tak kenal aku cakap aku nie kuat nganjing , biadap dgn org yang ta kenal . ahaha . kalau org yang rapat dgn aku , dyeorg ta amek kesah langsung sebab dyeorg tahu sume tu gurauan semata - mata and dyeorg tahu aku takde niat langsung untuk nganjing dyeorg .


aku bila fikir balek , kalau aku sorang je kat atas dunia nyh , aku tak perlu takot sebab aku ada Allah yang selalu ada untuk aku dan 2 malaikat yang selalu menemani aku . so , aku ta perlu takot apa apa . and i never give up with small matter . kita semua manusia , selalu rasa kesepian , keseorang sebab takde geng . dyeorg silap sebab maseh ada Allah yang selalu melihat mereka dan malaikat yang menjaga mereka . mereka selalu cakap yang mereke selalu menanges keseorang tapi mereka silap sebab Allah selalu hantar malaikat untuk menanges bersama dengan orang yang dianaiya .


Thank You Allah <3
Thank You Family <3
Thank You Friends <3
Thank You Haters . you make me famous but there's no love for you . i just can give you my Fake Smile . see :D

No comments:

Post a Comment