Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Wednesday, December 22, 2010

A Day To Remember Sangat Sangat Abe weyhh -___-

First na cter pasal ap yep ? hahaha . okay , aku start dari first aku masuk pintu dewan sampai habis . haha . mula mula , aku masuk then terpaksa kne pergi blakang stage -__- what the fish ! da laa time kat luar ramai org pandang , kat dalam pown same . err , sumpah bapak malu . bngong , pndg aku bnd . aku ta menang pown pakaian paling bersih time dinner . kalau aku menang memang patot laa korang pndang . haha :D


da masuk , tnggu budak budak nie datang , pas tuh kne jaga pintu dgn paan , mail . macam bodyguard boh ! pas tuh kne angkat kerusi . haha . bnyk bnyk . aku boleh makan pown sb mail ad . thanx dude ! tapi sumpah kesian , pacheroh mail jaga pintu . haha . da na habis dinner baru dy dapat makan . -___- soryy bro !

pas tu aku text shaza suruh turun cepat dari stage , lama aku tunggu dy kat depan stage buat mke maket . err , bapak malu . last last baru aku sedar phone dy kat poket seluar jefferson aku . * saje na cter pasal sluar * haha . patot laa dy ta reply . pas tuh aku cari dy dgn luqman . cari cari tak dok smpai perut aku mintak makanan -___- 



so aku g laa kat table kak alya sb table aku band Monopose guna , yehawww ! :D tapi ta makan lagi pown -___- time tu sumpah gler gler aku ta sedap hati . aku pown tak tahu then naseb baek jumpa yaya nie . aku tny dy 
Aku - Shaza dgn munir mana ??
Yaya - ad kat blakng dgn munir . shaza nanges .
Aku - err , ye er ? tape laa . biar biar .
( lama lama skit aku sumpah rasa ta sedap hati gler bila yaya ckp shaza nanges )


so aku pown ajak yaya g kat luqman dgn shaza . sb memang time tu aku tak tahan gler . memang ta sedap hati gler . cari cari jmp lqman , shaza dgn farah natasya .
hati aku lega skit tgk munir dgn farah ad kat situ . lagipown shaza ta nanges daa . haha . pas tu abis cter pasal shaza .


pas tuh kteorg masuk dewaw balek , ramai mmbe mmbe aku yg aku kne jmp . tapi aku ta jmp -___- ckp je kat dyeorg jmp kat dinner tp ta jmp pown . soryy guys ! sumpah takde masa . bapak busy lagipown segan na g depan blakang ulang alik . kang org ckp tayang maket . grr --' sory sangat sangat yer !

then aku trasa bapak lapo , sape ntah ajak aku dgn lqman makan kat meja monopost . adib rasa nyer . so , dgn mke ta malu g makan kat table dyeorg . haha . naseb baek brade brade Band Monopost sporting . love you guys ! hahaha . sedar sedar time aku makan , da pukul 10 . bapak ah . sekejap parok masa . haih . na jmp mmbe aku pown da ta boleh . ramai budak budak buat kucar . maen sini sana . abeh srabok dewan . haha . na cari org pown payoh . ^.^

da selesai tngk sume band , dance , karoke , hamper and whatever . sume boleh balek and lepak luar dewan . lepak luar dewan baru laa aku jadi photographer . sekejap je berpeluh badan aku . HAHAHA . kat bawah nie ad gamba gamba kat luar dewan and dalam . hebaatt ! <3 enjoy !




















HAHAHHAA :D aku da biase amek gmba orang orang nie . so sebab tu gmba aku takde . HAHAHA , bukan takde . ta bnyk . * sabit sabit * HAHA :D sumpah smart gmba Rawkstar kat atas tuh dgn gmba adib , iqa kakak comel dgn riffy :)




ayat ini akan disebut melalui nafas terakhir suatu hari nanti :D pegang la kata kata nie nanti supaya kita tak kan pecah belah nanti . insyaallah :)

No comments:

Post a Comment