Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Sunday, December 12, 2010

eh , mintak maaf sangat sangaat !

soryy dude , aku delete and remove kao dari friends aku bukan apa . sebab aku ta na tgk kao tulis ap ap yang kao dah update blog ke ap . takot mood aku ta okay balek . kalau kte da okay , aku add kao balek . mood aku sekarang dah okay . and aku dah berniat na jumpa kao sekali lagi . aku takot kao tulis ap ap pasal aku , takot buat aku marah and bngang balek . post post yang lama sume aku dah delete sb aku tanark buat mood aku jadi bngang balek kat kao . kalau kao na benci aku , tumbuk aku , ludah kat atas mke aku , aku halal kan . buat laa ap yang kao na buat kat aku pown tp tnggu la aku mintak maaf dlu . sumpah aku rasa mood aku dah okay skit and aku hampir dapat lpekan bnd yang dah lepas . aku tanark tahu pape pasal kao lagi buat mase skrg nyh . bagi mood aku elok and tenang balek . bg aku betulkan benda yang ta betul . bg aku mase and bagi aku pikir pasal nyh . 


thanx FACEBOOK :) and thanx too Nur Izzati Syamimi dan juga Aida Syahira . chat dengan korang tadi tenang skit and kmrz dapat lpekan bnd bnd yang kamaruz bngang and pendam . terimaa kaseehh yer ? mimi dah bg aku pikir balek pasal kawan and aida plak bagi aku lpekan kisah kisah lame yang aku pendam and pasal aku dendam dengan buat aku happy . hoho ! thx yaw Budak ! thanx Soleha ! ILYSM yaw ! <3

heh ! alef and aida :D sayang gler kat budak mentah 2 orang nyh . HAHA <3
kteorg ske buat kje plek plek XD kao penah ?

No comments:

Post a Comment