Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Wednesday, December 1, 2010

30 NOV 2010 ! HARI BESTIE DATANG RUMAH !



hey hey hey ! kamaruz in the blog yaw ! heh ! na cter skit ....  na na na na ! HAHA ! ternyanyi plak bila tengok ayat ' na ' . HAHA . okay , back to the title , herm . aku cme na cter skit pasal birthday aku pada 30 NOV 2010 pada pukul 900 PM bertempat di rumah saya di IM6 . wow ! yang ta percaya nyer ramai bestie saya dapat datang . Mereka ialah :
- Luqman Irfan
- Shazamiera Zamuel
- Irna Nadia
- Tina Zaini
- Amira Aisya
- Arehf Fkre
- Alep Azzran
- Sufyan Derus
- Mimi Rosli
- Syamim Riysays
- Nasrul Haniff
- Ajwad Iqbal


thanx guys kerana sudi datang ! sayang na mampuih kat korang . woot woot . but dalam gamba saya tuh , birthday saya tahun nie taderk pown dengar family --' haih ! ta ingat na amek ! sumpah lupa . Ya Allah ! tape laa . next time , insyaallah boleh amek gmba dengan family plak . haha :D 


herm na cter pasal birthday sy nyer , taderk bnd sangat pown sbnrnyer . cme na cter yang saya hepy gler gler smpai ta terkata sebab dyeorg dapat datang . even nasrul and ajwad yang tengah spm pown datang . Thanx Buddy ! yang ta dapat datang tuh , its okay laa . aku paham kay ? dont woryy la ! HAHA !


yang aku tak invite tu , soryy banyak banyak kay ? bukan aku tak nak ajak , tapi sebab makanan ta cukup lagipown aku buat birthday party kecik kecik jep . mak aku pown beli makanan cukup cukup . makanan untuk aku pown takde taw ! naseb baek mak aku simpan . lagi satu ad yang aku ajak sebab rumah dyeorg dekat , ad yang ajak sebab dyeorg bestie gler gler saya , and ad jugak saya invite sb sy plan dgn dyeorg . soryy banyak banyak kay kepada sape yang ta di invite ! insyaallah next time aku invite korang yer ! dont worry and insyaallah ! :D


okay , nie ad gamba skit time birthday party aku . ad banyak tapi aku letak sikit jep sebab ap lagi , malas laa . HAHA . enjoy the picture and caption :D


Budak budak lagi nyh . HAHA . entah bila pulak dyeorg snap :D
haha . aisya na menyibuk ! HAHA . na jugak dy ! :)
potong kek ! tengok mimi ! HAHA ! dy hepy skali :D

 
nie pown da macam ramai . HAHA :D soryy areh ! gamba kao nmpk sparuh jep . HAHA btw , thx everybody ! sayang korang sume ! sumpah ta tipu ! <3
Perkenalkan bestie perempuan saya ! woot woot ! haha . shaza , aisya ( yang kat bawah ) , tina , yaya , mimi . lagi sorang syamim tapi takde dalam gmba nyh . HAHA :D bakpe mu diam shza ? HAHA !
Gosip saje dyeorg nyh . haha ! bak kata Luqman Irfan , dari kiri lyn , sofie , ady . HAHA :D pelik kan ?
Sabo aleh , sabo . haha . nasrul pown same gop ? haha .
nasrul berkata, ' fuuh . sedak nyer ! mimi buat ker ? '
alep berkata, ' fuuh bnd nyer ! mu dop rase lagi ! HAHA ! '
mimi , * senyap sambil tunggu masa na lempar senduk * HAHA !
pyan , * follow mimi dari belakang * :D
Aduh ! ramai nyer ! haha . aisya sempat lagi tengok cmre . geram aku ! haha . yang laen enjoy ! ajwad and shazamiera sntiase bersame ? HOHO :D
nasrul : tengok henset jap mane tahu mak aku call soh balek tolong masok .
ajwad : eyh , bakpe aku ad kat sini ? bukan aku kne study er ?
luqman : nasrul , teh tarik satu ! eh , patot nyer dy cakap gitu kat aku !
tina : alamak ! bakpe g amek gamba aku nyer . tahu doh aku semark . buat buat candid la ! * bercakap cakap seorang diri di dalam hati . HAHA !
shaza : * no caption . HAHA
Ya Allah areh ! mu buat bnd kat dapur aku ?! HAHA :D


OKAY ! kita ke luar rumah pulak ! tengok dyeorg buat ap . AHAHA :D
haha . bakpe mke mu gitu alep ? haha . areh buat semark . pyan plop tayang rambut . HAHAHA :D
budak spm pown ad gak time nyh ? bukan kne study er ? haha . yaya sorang putih . adek aku dgn adek sedare aku sebok jep . HAHA . interframe :D
ajwad : kao na aku cakap ap haa ? ny makanan lar !
nasrul : fuuh ! * dari tadi fuuh * garang nyer . relek laa . ktekan hensem * dalam hati , aku sorang je hensem . HAHA *
yaya : eyh , justin biebir ! am i look just like you haa baby ?
hey capil ! bakpe mke mu gitu ? comey laa . HAHA :D
aisya lagi ? what the --' AHAHA :D eyh , symim pown ad ? bukan ker kne g KL ? * tbe tbe *
ada jugak pertumpahan DARAH dgn tembak menembak time birthday aku ?? :0 oh my god ! what happen ?! naseb baek aku sempat amek gamba dititisan yang terawal :'D

nyh hah ! askar komunis datang ceroboh birthday party aku ! err ! naseb baek dy pakai jam . * ta pasal * HAHA :D
yaya pown same ?! ap dah jadi ny yaya ! bakpe mu jadi jahak ?! bakpe mu na tembak aku nyer ! munir ad blakang ! tembak la dy ! HAHAHA ! :D
ajwad : any last word aisya ? HAHAHA
aisya : jap jap . na amek gmba . jap lagi kita sambung balek maen tembak tembak . sabo skit . HAHA :D

aduh ! penat nyer laa . haha . naseb baek takde tepung dgn telur . HOHO ! no tepung , no eggs :D 

seramai lebih 110 orang yang wish birthday aku . sama ada di henset atau di FB :) thanx kay kepada yang wish ! sayang sayang gler gler ah ! haha . tak sngke plak ramai yang sudi wish . hoho . aku hargai sgt jasa korang * ap nyh ? * haha
yang paling best nyer , time aku bngon dari tido , tiba tiba my MUMMY and PAPA nyanyi lagu ' HAPPY BIRTHDAY ' untuk aku . HAHAHA . macam budak budak .

anyway , aku enjoy gler time uh . terimaaa kaseehh yer family and gengs ! tak tahu na cakap ap dah . haha . and thanx to TINA , AISYA , SYAMIM and NASRUL for the present kay ? sedap karipap tu nasrul . haha . THANX GUYS ! I LOVE YOU ! <3



1 comment:

  1. wehh , beh nyaaa b'day party kau. rugi aku tade tme ni :'(

    ReplyDelete