Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Wednesday, November 17, 2010

we fight , we sleep , we cheating :)

aku terjun bangunan , dyeorg pown terjun bangunan <3 Bapok sayang gler na mampos kat dyeorg . HAHA <3


Yeah , them them them <3
my life was great with them <3
dyeorg cacat pd korang tapi dyeorg sempurna pd aku <3

yeah !  we fight together , we sleep together , we kick ass together , we love each other <3
im feel alive , im feel undead with them <3
a'ah . dy orang putih , dy kawan aku .aku jumpa dy kat tadika warna merah , pas tuh aku jumpa dy dekat sekolah atas bukit , pastuh aku jumpa dy dekat sekolah kuat berperang <3
Maaf , kteorang unavailable <3

opps :D kao dengki ?

    BECAUSE THE FRIENDS LIKE YOU ARE IMPOSSIBLE TO FIND , YOUR IMPOSSIBLE TO FIND ;)




With Love ,
KAMARUZ DANIAL <3

No comments:

Post a Comment