Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Thursday, November 18, 2010

this is all my fault , look me in eyeball . im gonna change , i just want them back :D

hey hey hey ! :D
Kamaruz Danial is back ! so , apa korang rasa ? haha . aku memang na berubah pown tapi tak tahu na start dari mana . haha . biasanyer aku yang selalu start gado gado nyh . HAHA . aku memang ske cari pasal dgn org . HAHA . biase laa . manusie .
err . cme na cter je yang aq na brubah kot . ye laa . bnyk buat dose . 
aku nyh dikenali dgn ego aq yang bapok jin ego ! HAHAHA ! biase laa . manusie . entah laa . tbe tbe semalam 18 . 11 .2010 aku rasa macam na brubah . thanx yaw FYZA IMAN ! HAHAHAHA ! sebab klaw bab bab gaduh asyik aq je na menang . aku cakap org padahal aq pown sme . HAHA . mu gelok bnd ? aq pa kang . HAHA ;D gurau gurau .


pas uh aq g minx maaf kat luqman irfan . sebab aq byk wat doso dengan dy . haha ! biase laa . manusie . rumah dekat , g surau sme sme , makang sme sme , menipu same same , mencarot same same . HAHA . biasee laa . manusie . haha . aku ingat na start hidup baru . insyaallah aku boleh brubah . brubah bukan ap . brubah spye aq ta gado lagi dengan ' spende ' aku . haha . biase laa . manusie .
start a new world , a new life :D lpekan bnd lame , start bnd baru .


- sebab siape laa yang na dengar kita membebel pnjg pnjg kalau bukan kawan kita . HAHA !


- sebab siape laa na tengok mke selekeh kita nie spnjg mase kalau bukan kawan kita . HAHA !


- sebab sape laa tempat kita na gadoh sokmo sokmo kalau bukan kawan kita . HAHA !


Gado sokmo dengan makhluk nyh . HAHAHA :D
Gado sayang sayang gitu . KAH KAH ! <3

No comments:

Post a Comment