Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Thursday, November 18, 2010

soryy :D blog saya tak berapa lawa sangat . HAHA . maklum la . baru belaja :)

THANX ONG ONG <3 HAHA !

soryy guys ! blog gua tak sehebat blog orang laen . HAHA . nanti kalau ad masa , aku bagi cantik skit blog aq . aq tengah nak belaja cmne na bagi lawa blog . dont woryy baby ! aku takkan hampakan korang ! haiyah ! ^^



6 comments:

  1. haha ! orang tak kenal nyer . dont wory :D

    ReplyDelete
  2. Hahahaha okay tape, syhhh senyap! Haha

    ReplyDelete
  3. beyeh beyeh ! HAHAHA ! eyh , nok cari gmbo semark semark kat ner haa ??

    ReplyDelete
  4. Maksud? Hehe cari tumblr picture, sumpah lawa cara edit, cara snap!

    ReplyDelete
  5. haha . na cari gamba untuk background blog sy . xdok yang semark :D jap jap ! na check out !

    ReplyDelete