Honsetly Guys , saya seorang yang agak annoying kerana saya seorang yang banyak cakap♥

" Dont walk behind me , i may not lead " " Dont walk front of me , i may not follow " " Just walk beside me and be my friends " Thanks S'hanum

" My heart is like an open book, it depends on how you read me, don't judge me by my cover, look in and discover. I will be your true friend :) "
Thanks Mimie

P/S : jangan lupa check out post post aku yang lama . post aku boleh hilangkan boring tahu ? kalau nak tengok post yang lama , pergi klik dekat blog archive bagi yang tak tahu . Sekian ;D

Wednesday, November 3, 2010

hey hey hey ! its all about me :D

    ARGH ! Antara Blog Paling Famous ! WTH ! pasal nie je pown ! :D
Hey hey hey !Assalamuaalaikum! yo ! cuma na citer sikit sebanyak pasal aku . tak nak tahu ? berambus ! HAHA :D
as you all know , my name is KAMARUZ DANIAL B.KAMARUZZAMAN .umur aku 16 tahun .30 nov 95 .kao tahu tahu je la tu tarikh ap .mestilah tarikh aku lahir ! HAHA ! yeah !tapi belum cukup matang .KAH KAH !sekolah aku kat depan IM5 iaitu SMKTPPTM . tapi aku tinggal kat sebelah IM5 depan IM2 iaitu IM6 .makanan , minuman , hobi aku sume kao tapayah nak tahu .bukan penting pown .isnt it ? HAHA ! benci aku ? oh , GTH la brader sister men women . ta heran langsung . haha . kao benci aku , aku dpt ap ? kao tengah sebok sebok plan na khianat aku , aku tengah duduk relek tngk tv sambil korek hidung . buat susah susah kao je . lagipown plan korang yang benci aku pown ta jadi gak . sia sia kao habiskan masa untuk aku . terimaa kaseehhh . sy hargai nyer :D 
insyaallah :D thats all today ! bubye and take care ! *maaf yer kalau ad bahasa ta senonoh . haha . maklum laa . sy ada banyak PERANGAI . ta percaya tanya family ,cousin ,kawan . jiran tapayah*

                       -KAMARUZ DANIAL :D-

No comments:

Post a Comment